fredag 20 juli 2012

Vasa tur/retur

En solig och varm sommareftermiddag kan man hitta på mycket skoj. Normalt hör kanske 120 km i en bil utan luftkonditionering inte till skoj-kategorin, men i dag var det riktigt trevligt. Och efter några timmar i både den ena och den andra butiken känns det väldigt mycket bättre inför de kommande materialvalen. Det blir nog bra den här gången också. Nästan lite roligt, till och med.

Exempel på fint kakel

4 kommentarer:

 1. Det blir säkert till och med riktigt bra den här gången också!

  Förresten har du löst lampfrågan vid matplatsen ännu? Jag har grubblat på det sen du skrev om det, och det är ju rätt längesen... Jag tror att det skulle passa så bra med något som ser ut som en gammaldagsoljelampa hos er, alltså lite maritimt men ändå lite glammigt också, jag har inte sett den på bild - bara i mitt huvud! :) Nåjaa, nu kan jag släppa det! Men vad du än väljer så väljer du säkert något läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar ödmjukast för lampförslag, för vågar man erkänna att, näää ingen lampa överhuvudtaget ovanför matbordet just nu... Jag tröttnade ju på mini-kronan och tog ner den och sen dess gapar det väääldigt tomt. När L och jag hälsade på C häromdagen så blev jag väldigt förtjust i deras lampa, så vi får se. Din idé låter också väldigt, väldigt intressant - bara man skulle råka på nåt sånt.

   Jaa, lampor och jag är inte de bästa av vänner.

   Radera
 2. Mycket snyggt kakel, vi har samma i köket och lite större modell i ena badrummet :-)
  Jo, målade och tapetserade väggar funkar nog bra ihop, jag önskar bara vi hade vågat välja liiite mörkare blå men alla säger hela tiden att man ska ta så ljust för det blir mörkare på väggen. Så var det inte för oss, och jag tycker de målade väggarna hade fått vara lite mörkare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går också och tror att det ska bli för mörkt, men samtidigt ska man ju absolut inte vara rädd för lite färg i ett barnrum. Månne vi skippar vita väggar och kör på den blå färgen som finns i tapeten på övriga tre väggar. Mycket möjligt.

   Angående kaklet så hamnar nog detta i grovköket. Dessutom är vi också inne på samma i modell större i badrummet, så nu måste jag IGEN botanisera i ditt arkiv, haha. :-)

   Radera