lördag 18 augusti 2012

Att ha funderat klart

Ni vet hur det är. När man plötsligt, mer eller mindre planerat, ramlar över något - ett plagg, en möbel, en väska - som man helt enkelt inte kan släppa. Det sunda förnuftet kanske säger något helt annat, men känslan vet. Det var så det kändes när jag kom in på Aspens hemsida för ett bra tag sedan, i samma veva som vi nästan hade bestämt oss för att köra på förmånliga IKEA till badrummet.

Titta bara, vilken ljuv musik deras serie Solvik spelar.

Samtliga bilder är lånade från aspenbad.se

Och jag tror det ska gå att dammsuga under om man är skicklig. Åtminstone är jag tillräckligt förälskad för att agera dumdristigt och intala mig att det går.

7 kommentarer:

 1. Den är jättefin! Tycker också bäst om den av alla jag tittat på...så köp den nu så kan jag komma o se den live :) /C

  SvaraRadera
 2. Haha, du lär dig Petra ;) Den är verkligen jättefin!

  SvaraRadera
 3. Ser liiite trångt ut där under, men det beror väl på hurdan dammsugare man har :-) Du får väl köpa en ny "smalare" modell i värsta fall, ha, ha! :-) Snygga skåp är det i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vi har ju en smalis till dammsugare, så det kommer att gå fiiint det här! ;-) Fast nu påminde min kära mor om att det ibland ska moppas där under också. Ajjaj, att man ska vara så taktisk. Skämt åsido, jag tror det finns tillräckligt med utrymme, för nog vore det eländigt om man inte slapp att städa under.

   Radera
 4. Varken dammsugare eller golvmopp borde kunna krossa drömmmen. Det finns nog städredskap som även ryms under den där... :)

  SvaraRadera