fredag 17 augusti 2012

Kuddar, kuddar, kuddar

Jag gillar kuddar. Kuddarna nedan är mina soffkuddar, och då är det inte ens alla. De är med andra ord skrynkliga av en anledning - vi hamnar oftast att sitta på dem då de är så många. Vet inte hur normalt det är att stryka kuddfodral, men det gör jag faktiskt då och då (hmm, inte i dag, som ni ser...).

Kuddfodral från Zelected by Houze

Kuddfodral från H&M Home, Zelected by Houze, Hemtex och Halpa-Halli
Den lilla kudden, med pojken som kysser flickan, är en gammal favorit från HH. Fastän jag då och då byter ut soffkuddarna så hittar jag alltid en motivering till varför den får stanna framme ytterligare en säsong. I våras lät det: rosa är ju somrigt, nu låter det: rosa passar bra med den lilarandiga - höstigt! Fjärilskudden kom med på bild, fast jag egentligen inte har den i soffan. Men den är så fin att den fick en plats i detta lilla kollage ändå.

Kuddfodral från Zelected by Houze och H&M Home
Jo, i favorithörnet i soffan bor den rosa ZbH-kudden med tofsarna. Det kanske märks på skrynklighetsnivån... Det grå fodralet har jag haft i skåpet ett tag, även om det ännu inte har fått någon innerkudde.

Hur ser det ut i din soffa?

6 kommentarer:

 1. jag köpte faktiskt fyra nya kuddar/kuddfodral till vår soffa igår :) Lite nytt piff till hösten, bilder kommer småningom...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med nytt till hösten! :) Väntar på bilder!

   Radera
 2. Härligt med fräscha kuddar i soffan! Just nu har vi inte en enda (alla är nerpackade :P )... Inte så skönt att vila på soffan alltså. LÄNGTAR tills vi får flytta o köpa ny soffa (och kuddar)! Har redan köpt en beige- och vitrandig från Lexington som jag har tänkt ska passa sen ;) Får se då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där längtan känner jag igen... :) Snart så!

   Radera
 3. Kuddarna är super fina, gillar dom från zbh extra mycket. Ser så fram emot då jag ska ha zbh party i september, sparar mig tills det =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också (såklart) zbh bäst. Hoppas du hittar många nya favoriter på partyt! :-)

   Radera