tisdag 7 augusti 2012

Att vara med eltandborste

Veckan när internet-tystnaden rådde, hade jag missat ett mejl från Buzzador. Ni känner till Buzzador, va? Man får möjlighet att testa olika produkter och sedan berätta, "buzza", om upplevelserna åt sina vänner. Det missade mejlet handlade om en kampanj att testa en mjölkdryck åt småttingar, vilket onekligen hade varit en väldigt trevlig kampanj att ta del av.

Nå, istället för att sucka över något jag missar, så gläds jag desto mera över en Buzzador-kampanj som jag får ta del av. För ett kraftigt reducerat pris fick jag möjlighet att köpa en eltandborste! Och om du inte har en, så är det tid att fundera på saken, för syöta yöde vilken skillnad den gör. Det känns lite som att man kommer direkt från tandläkaren varje gång man använder den. Rent.


Dessutom råkar den ju ha en väldigt trevlig färg också. För jag har inte inrett efter tandborstens färg, även om man skulle kunna tro det...

Oral-B TriZone 500
En bra Buzzador-kampanj, med andra ord!

8 kommentarer:

 1. Stilig toalett! Fint med de turkosa klickarna =) Det där buzzador låter skoj, kanske man borde testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord! Buzzador är en riktigt bra grej.

   Radera
 2. El-tandborste is the sh*t!!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt klart! Att man alltid ska vara den sista som fattar... ;-)

   Radera
 3. Jag håller fullständigt med dig angående eltandborsten, tänk att man inte skaffat en tidigare?! Barnen fick genast när de fyllde 3 och "tandis" rekommenderade så åtminstone får ju de njuta av riktigt rena tänder hela sitt liv :D Tjusigt badrum!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir säkert intressant att se hur barnens tänder kommer att må i långa loppet, kanske de helt slipper hål?! Tack för fina ord om vessan!

   Radera
 4. Oh yes! Jag har en exakt likadan tandborste, levererad från Buzzador. Den är underbar! /Sussie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag hade helt missat din kommentar - sorry! Buzzador levererar..:-) Kul att du hittat till bloggen!

   Radera