fredag 24 augusti 2012

Det ena och det andra

Jag kan inte låta bli att puffa lite för ett av höstens fantastiska erbjudanden från Zelected by Houze. Kandelabern Ellen i aluminium är 39 cm hög och alldeles underbart fin. 34,90 hela september.
 

I övrigt så funkar det fint att botanisera på Ikeas sidor en fredagskväll. Till exempel så kan man ju skapa den perfekta garderoben, med hjälp av finfina vänner som tar sig tid att kommentera och fundera med en. Tack!

9 kommentarer:

 1. Har inte riktigt hunnit med här märker jag... Vi har också PAX i barnens rum 2 st. 50 cm i vardera rummet. Ena skåpet med stång och hyllor ovanför, andra skåpet med hyllor överst och utdragbara korgar underst. Har funkat bra i ett års tid men jag har ju inget att jämföra med ;) Trevlig helg till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul idé att ha stången nederst och hyllorna ovanför! Trevlig helg! :-)

   Radera
 2. Jag tycker du ska ha ett party snart... :D

  SvaraRadera
 3. Åh! Får man beställa den utan att ha party??? Skulle så vilja ha den (har sökt en likadan länge utan framgång) men har inget hem att ordna party i ännu på ett tag... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar den! Klart jag fixar den åt dig, mejla mig på petra.wide at zbh.fi så får du info om vad som gäller!

   Radera
 4. Hej Petra!
  Har kikat in några gånger på din blogg och nu var det en tid sedan jag gjort det senast. Ni har så fint hem och det var riktigt kul att ni vann vardagsrumtävlingen i Talo & koti, det förtjänar ni verkligen.
  Jag älskar också alla ZBH produkter och skulle gärna också göra en beställning på några grejer i höstkatalogen. Hur vill du att man gör, skall man helst beställa vid ett party eller går det lika bra att beställa bara via dig?

  Mvh, Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmt tack för din kommentar! Du anar inte hur roligt det är att läsa! :-) Det går bra att beställa via mig, men till lite högre fraktkostnad om du beställer ensam. Mejla på petra.wide at zbh.fi så berättar jag mera!

   Radera
  2. Alltså petra.wide@zbh.fi var adressen. Fattar att det blir otydligt som jag skrev det.

   Radera