onsdag 15 augusti 2012

Ivern

Alla som nån gång på ett eller annat sätt har varit involverade i någon form av byggande vet att det tar tid. Jag är den eviga optimisten som alltid tror att det ska gå lite snabbare än vad det i själva verket gör, men att bygga ett helt hus på egen hand är inget man gör i en handvändning.

Fast då och då kommer man till skeden i byggprocessen som verkligen syns. Jag menar, hur häftigt är det inte att på några talkokvällar plötsligt vara med takpanel i stora delar av källaren?

Känslan? Snart, snart, snart - bara väggar och golv kvar.

Nå, jag dämpar optimisten och påminner om kakelläggning och sånt också. Men snart.Inte bara tak förresten - vi lät panelen fortsätta ner på väggen i vårt sovrum. Och helt tydligt kan man vara lite kär i en vägg.

Snart!


4 kommentarer:

 1. Jo det är mycket jobb med att bygga ett hus själv vi har hållit på i tre år och är inte färdiga ännu heller ;) *blää* men snart =)=) Det är alltid kul med synliga resultat, det ser snyggt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ligger nog nåt i det där om att man aldrig blir helt klar när man bor i ett hus... ;-)

   Radera
 2. Skulle det rummet på bilderna bli sovrum till er själva, eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp, det blir det. Det är inte överdrivet stort, då jag (vi...) minskade lite på kvadratmetrarna till förmån för stora garderoben bredvid men tror nog det blir bra ändå. :-)

   Radera