söndag 9 september 2012

Just nu i en källare nära mig

När låda efter låda med kakel och klinkers, som man själv har valt, bärs in - då känns det väldigt speciellt. Lite sådär som när man var barn och skrev brev till jultomten - man kunde knappt fatta att julen var så nära, samtidigt som längtan och väntan ändå blev lång. Men alltså, ett golv fullt med plattor är onekligen ett steg i rätt riktning.En liten stenvägg i badrummet kan säkert bli ganska spännande.


Fina plattor till tvättstugan. Modellen mindre än jag först hade tänkt, men tror nog det var ett bra drag ändå.

Sen när jag ändå var nere och fotade kunde jag inte låta bli att utmana er i leken "ser du lamporna?". Ajajaj vad jag gillar mini-minispottarna i korridortaket. Så mycket att vi har samma i det käraste rum jag snart har (nåja)... garderoben.

 

Å he va he.

10 kommentarer:

 1. Haha. Vi har dom där Ragno kakellådorna hemma i vårt garage också, vet inte med färgen och storleken, men kan nästan lite tippa att vi har samma smak. Sen har vi valt samma kakel till köket som ni har till tvättstugan, storlek mycket mindre...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eeh, mörkgråa 10x10? Kanske? ;-) Spännande med era köksplattor - jag trodde att de här "kantplattorna" inte fanns i så små storlekar, hur yttepytte är de? Säkert supersnygga!

   Radera
  2. Du vet väl att du hamnar att starta en inredningsblogg när ni flyttar sen? En tillfällig en, om inte annat... ;-)

   Radera
  3. Haha, dom var kanske 7 x 15 dom där våra plattor. Och jepp, våra är också mörkgrå 10x10 :P
   Njä, ingen blogg för mig, jag nöjer mig med att läsa andras :) Men man vet ju aldrig....

   Radera
  4. Älska avslutningar som öppnar upp för en blogg i framtiden för Johanna. Japp.

   Radera
 2. Hej Petra!

  Vilken fin blogg du har, för att inte tala om hus..! :) Har svårt att avgöra vad som är inredningstidning o dina egna bilder, så här vid första anblick, haha! Jättefint jobb!!
  Johanna, i egenskap av föregående talare här, tipsade imorse om din blogg som jag inte hade en aning om att du drev, men NU är ja här o följer dig slaviskt!
  Skulle vara vara superkul att ses snart, Petrouschka!:)
  Stor kram,
  Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. HEJ Lena! Hoppas allt är bra med dig! Otroligt roligt att ha dig här! Varmt tack för alla rara ord, det värmer i hjärtat. Hoppas få se mera rader av dig framöver. :-)

   Radera
  2. Och jaaa, månne vi inte skulle kunna få till en träff framöver? Kanske Johanna bjuder på inflyttnings- och gymnasieträffis sen...?! ;-)

   Radera
  3. Ja, det lovar Johanna att göra! Apselut! :)

   Radera
 3. Jeee! O vi lovar att det blir inte sista gången! Nu startar vi igen, flickor..! :) Back to the future, typ! Vi ses! Kramar!!

  SvaraRadera