söndag 16 december 2012

På vår trappa

Jag köpte bjällerkransar till dörren för ett tag sedan. Tanken var god, men sen insåg en klok realist i vårt hushåll att dörren mycket väl kan få ganska många skråmor med de båda kransarna hängandes och slängandes på den. Ajaj.

Alternativet? Helt okej det också.Det lilla svarta huset är, precis som kransarna, från ZbH. Ljusslingan i det lyser dygnet runt, även om den knappt syns i dagsljuset.

Trapp-pyntet är som synes väldigt begränsat denna jul, men det funkar det också. Ett annat år kanske julen får ta mera plats utanför vår dörr.

2 kommentarer:

  1. Snygga bjäller kransar passar ju bra att ha sådär också, skråmor vill man ju inte ha på en fin dörr. Ser att du har det svarta huset ute, har märkt att det huset passar bra över allt. Det var ett bra köp =)=) plockade fram min också. tryckte en hel massa ljus i den. Ha d bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du är nöjd med svarta huset! Sen om du tröttnar på att ha det inomhus är det bara att ställa det ute, så blir det lite förnyelse! :-) Jag får göra tvärtom, haha. Såg i alla fall bilderna på din blogg, och nog är det fint med en massa ljus i! Ha det!

      Radera