måndag 17 december 2012

Tapetstart

När den första våden av den första tapetrullen är uppe på väggen, då känns det ändå ganska bra. Ett steg närmare färdigt, än en gång.


Tapeter, ja. Nu börjar det redan vara väldigt länge sedan vi köpte tapeterna till källarens sex rum, och det märks. Jag minns nästan inte vilka rullar som fick följa med hem, utan måste kika i lådorna och humma lite försiktigt för att leta i minnet hur det riktigt var tänkt. Det säger förstås något om hur snabbt det gick när vi valde tapeterna också...

Just nu praktiseras i alla fall devisen learning by doing med denna ljusblåa enkla som hamnar på tre av lillkillens fyra väggar. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Blir spännande att se resultatet sen :) Vårt learning by doing resulterade i flertalet "gör om, gör rätt" och i något skede anlitade vi yrkeskunnigt folk, haha. Har även ett riktigt "fail". MEN ni är säkert duktigare än oss :))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Learning by doing kan göras på många olika sätt, haha... Men jaa, ibland kan det nog gå fel, och då är det ju bra om det finns ett eller annat proffs som kan hoppa in. Nyfiken blir jag i alla fall på vad det månne var som misslyckades för er...

      Radera