tisdag 1 januari 2013

Barnrumsväggarna

Minns ni det här inlägget? Det kom lite jul och sånt emellan, men nu så...


Så glad det nu går att bli över en fågelvägg, precis så glad är jag. Lilleman gillar också, och det är ju ett ganska stort plus, eftersom det är hans rum.


Fågeltapeten från Boråstapeter var given från att jag först upptäckte den. Inte riktigt lika givna var rummets resterande tre väggar, och vi funderade på tapeter och målning, blått och beige. Slutligen föll valet på en ljusblå tapet i samma serie, som matchar de blå fåglarna. Valet har känts bra hela tiden, och nu när man ser det på väggarna i rummet så är jag mer än nöjd.

6 kommentarer:

 1. Det var en jättefin tapet ni har valt!!!
  Måste dessvärre varna för fåtöljen i föregående inlägg, vi beställde 2 sådana och fick skicka dem tillbaka efter 2 veckor...stora gropar uppenbarades i sitsarna redan efter ett par kvällar,inget att sitta på, men nog snygga att titta på ;)...

  Gott Nytt År!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men äsch vad trist med fåtöljerna! Surt att beställa hem och upptäcka att de inte duger till att sitta i! Tack för varningen dock...:-)

   Gott nytt år till dig också!

   Radera
 2. Jee! Fint med fåglar. A gillar också sin tapet och likaså jag! :)

  SvaraRadera
 3. Oj den där fågeltapeten är så fin. Nästan så jag skulle kunna tänka mig att tapetsera om ett rum redan, bara för att få den på väggen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är det som är det värsta med alla fina nyheter som kommer... Att man förälskar sig i någon ny, fastän man redan har nytt är kanske inte optimalt. ;-) Men jo, den är fin!

   Radera