lördag 26 januari 2013

En dag med Daisys

Alltså, vilken dag. Det är sådana här dagar som gör att man lever lite längre, tror jag. Och visst, med tjejgänget Daisys blir det aldrig tråkigt, så inte undra på.

Vi började dagen med att mötas upp mitt i byn, och därefter bar det iväg på det ena äventyret efter det andra. Inledningsvis två timmar brunch på hotell Astor i Vasa, och tillsammans med härliga tjejer är det nog något av det lyxigaste man kan hitta på en lördag. Brunchen levererade verkligen, speciellt på den salta sidan.


Med mätta magar bar det sedan av hit.


Mitt (och alla i gängets?) första besök på inredningsbutiken Quriosa! Och vilket ställe det är! 1800-talsmiljön som möter en på gården är fantastisk, och att stiga in i den lilla gårdsbutiken är onekligen spännande. Jag kan tänka mig att denna vackra miljö i vinterskrud dessutom inte är något mot densamma en vacker sommardag. Självklart blev det ett inköp även för in del, men den vita metallådan är så fin så det förtjänar ett alldeles eget inlägg senare.

Efter besöket på Quriosa fortsatte äventyret mot något mindre spännande destinationer - Minimani. Men, som jag alltid har sagt, man måste bara gilla Minimani. Även om det bara var blöjor och kaffekapslar på inköpslistan denna gång.

Tack mina vänner för en perfekt dag! Speciellt tack till C som kläckte världens bästa brunch-idé!

7 kommentarer:

 1. Hittade du nåt fint vid quriosa då??? Gillar den butiken =) otroligt synd då man bor för nära ;);) Tycker att varje blogg jag går in på idag så har fina bilder på god mat , man bli juh hungrig och så till sist dessa goda bakelser är så snåål. Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, inlägg kommer senare! :-) Ibland är det faaarligt att surfa runt på bloggarna, haha!

   Radera
 2. Låter som en riktigt rolig och behövlig lördag. :) Å du har så rätt Minimani är nog en av favoritaffärerna här i huset också. :)

  SvaraRadera
 3. Låter som en riktigt lyckad dag och brunch på Astor, det som är så otroligt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Otroooligt lyckat och otroooligt gott! :-) Du har testat brunchen också, förstår jag.

   Radera
 4. Trevligt hade vi! O tack för tacket! :) /C

  SvaraRadera