fredag 25 januari 2013

Källarfunderingar

I går kväll kom lampskräcken (se inlägget nedan) över mig, men i dag känns det redan mycket bättre. Okej, en hel drös med lampor ska skaffas - det ordnar sig. Fast sen är det egentligen inte så mycket annat. Badrum, garderob, hall och grovkök behöver inte fler möbler. Till vårt sovrum gäller det bara att flytta ner möblerna från sovrummet vi har här uppe. Lillemans rum var i tankarna vid senaste IKEA-besök, så han har det mesta han också. Tv-rummet får den stora äran att ta emot gamla soffor och gammalt soffbord, och sen var det bara ett extra sovrum kvar. Som antagligen kommer att fyllas till bredden ändå...

Och så lite suddiga mobilbilder på det.


Stenvägg och fängelseglugg i tv-rummet. Fönstergluggen finns precis ovan jord i slänten utanför, så därför är det rätt så yttepytte.


Pojkrummet har i och för sig redan visats gång på annan, men när man gillar´t så gör man.


Med dovt ljusbeiga tapeter är det här extrarummet det mest anonyma rum vi har i huset.

Sen tog jag också en bild på vårt sovrum, med den bilden kom sedermera att ratas. Någon form av kvalitetskontroll har tydligen till och med jag, för det blev väääldigt suddigt. En annan dag!

4 kommentarer:

 1. Jag gillar er stenvägg, den ser så levande ut ( om man nu kan säga så ).
  Trevligt veckoslut!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Stenväggen är vi också väldigt nöjda med, det ska bli roligt att se hur den blir i ett klart och möblerat rum sen. Trevlig helg du också! :-)

   Radera
 2. Så fint ni får det, och jaaa jag vet hur det eviga lamp-problemet kan vara,så svårt!
  Jobbar själv dagligen med inredningsmaterial och -planering, så det är så roligt att se vad folk väljer :)!
  Hihi,"fönstret" ovanför vår dörr är i själva verket en spegel, men tack,kul att du gillade den!

  Ha en finfin helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Blev tvungen att komma via dig och kolla in "fönstret" en gång till. Får man skylla på liten mobilskärm tidigare? ;-) Snyggt hursom!

   Radera