tisdag 15 januari 2013

Garderobsföljetongen fortsätter

För det mesta när jag säger att vi gör något byggrelaterat översätts det med att maken bygger... Så ärlig kan jag ju vara att jag erkänner att just byggande inte är min grej, och att jag hellre står för markservicen om jag får välja. Byggkarlar blir ju också hungriga, så det har varit en okej deal tycker jag.

Dock ska det ju alltid finnas undantag som bekräftar regeln, och tänka sig att mitt undantag var garderoben. Vi:et betyder faktiskt maken och jag den här gången. Tänka sig! Och nu, efter ett par kvällar med skruvmejseln i högsta hugg, ser den ut så här.


Just den där glashyllan var annars väldigt, väldigt viktig för mig när vi köpte inredningen för ett och ett halvt år sedan. Nu har jag kanske glömt hur jag tänkte där, men visst kan det vara lite extra tjusigt med en glashylla mitt i smeten. Det visar sig.

8 kommentarer:

 1. :) Jag tycker varje garderob behöver en glashylla! Bra val!

  SvaraRadera
 2. Kommer bli så bra det där! Vi har samma garderobsinredning á la Ikea och vi är mycket nöjda. Har dock ingen glashylla ;-) Tapeten storgillar jag förstås! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas att det ska bli bra! Inbillar mig ju att det ska bli väldigt bra ordning med tillräckligt utrymme, men det kanske man inte ska orda om i förtid, haha.

   Radera
 3. Gillar gillar....Ser snyggt ut, lite extra lyx känsla med glas skiva ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra! Tack för fina ord!

   Radera
 4. Hej! Brukar slinka in på din blogg, fint hus ni har! Vi har också Ikea garderober, men trådkorgarna hakar upp sig ganska ofta, tyvärr. eller ska vi säga, de ska hanteras varsamt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och välkommen till bloggen! Kul att du skrev en kommentar! :-) Hmm, jo - vi konstaterade också att trådkorgarna var lite knepiga att hantera. Det gäller att inte vara altför stressad om morgnarna! ;-)

   Radera