söndag 13 januari 2013

Ett blivande favoritrum

Under helgen som har gått har det hänt en hel del nere i källaren, vilket är väldigt roligt. Bland annat det här rummet närmar sig allt mera färdigt med några tapetvåder på väggarna.Med just den här tapeten blev det lite kärlek vid första ögonkastet för mig, både i den här lila upplagan och i en lite mindre amper vitsilvrig variant. Det skadar ju knappast med lite färg i en garderob, tänkte jag och valde på nolltid. Den vitslivriga kunde jag förstås inte heller motstå, så den kom att pryda väggarna i hallen.

Tanken med garderoben är att den ska fungera som en passage mellan sovrummet och badrummet. När jag knäppte bilden här nedan stod jag i badrummet och till höger om själva garderoben finns vårt sovrum. Ännu är inga dörrkarmar insatta, så det ser lite knasigt ut - men det kommer.


För att göra det hela lite mera rörigt klev jag sedan in i garderoben och vände kameran åt andra hållet. Här nedan är det således badrummet (och bastun) som syns. Nu är alltså sovrummet till vänster, och precis efter den sista hyllstommen, men alltså utanför bild, går man in till det. 


Och till den som gick vilse i beskrivningarna hoppas jag kunna leverera ett vettigare inlägg när rummet är klart...

Nu fortsätter söndagskvällen med placering och montering av hyllplan och korgar. Sämre kan man faktiskt ha det.

2 kommentarer:

  1. Läste just ditt inlägg på finlandssvenska inredningsbloggar. Känner igen mig i det du skriver, jag har inte heller tid eller energi att lägga på bloggens utseende och bilder. Så länge det finns bilder och intressanta inlägg är jag nöjd. :) Men så klart är det lite extra roligt när man får till det bra på bloggen.

    SvaraRadera