måndag 8 april 2013

Göromålen och insikterna

Du kanske redan har gissat vad bloggtystnaden beror på?

En mopp

Under de senaste dagarna har det putsats och städats inför det stora. Att det är klart nu, på ett ungefär. Husets nedervåning, som i princip har hållit oss sysselsatta sedan vi flyttade in, är redo att ta emot oss och vi ska börja använda den. Det är en lite overklig känsla egentligen, att vi är framme nu. Att vi ska hinna umgås också, och inte bara bygga.

Just nu är händerna torra som aldrig förr och ryggen påminner om sin existens, så åtminstone har man ansträngt sig mer än normalt. Och det känns bra. Riktigt bra.

En annan känsla som kommer på är vetskapen om en viss möbelbrist. För när vi plockade ner tv, tv-bänk och whiskeyhylla från vardagsrummet på övre våningen, så blev det väldigt tomt där istället. Det är med andra ord himla bra att vår tjejgrupp Daisys i Harrström ordnar en Ideapark- och Ikearesa snart... Kom med du också!

Nu ska jag nog kasta mig en stund i våra gamla lädersoffor som fick nytt liv i tv-rummet och njuta lite. Se hur det känns att ha ett tv-rum och så.

10 kommentarer:

 1. Det känns säkert skönt när det börjar vara på slutrakan.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. HURRAA! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Fasiken. E ikearesa är precis det jag är i behov av, men har typiskt nog just bokat in annat program den 20:e. Tyyypiskt.

  Ser annars väldigt mycket fram emot att komma och kika på nedrevåningen. :DD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men äsch då! Boka om det där andra! ;-)

   Radera
 4. Supersnyggt storgillar! Varifrån e lavoaren? Kram linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar! Den kommer från Aspen (här: http://www.aspenbad.se/) och är köpt på Casa Ceramica.

   Radera