söndag 16 juni 2013

Mot Ellosrean

Slösurfande en seg söndagskväll kan onekligen sluta med tunnare börs om man inte aktar sig... Ellos har rea och jag blev lite kär i den här turkosa stegen. Årets trendfärg sitter numera rätt så rotad i mig, och jag verkar inte tröttna - trots att den har synts precis överallt de senaste månaderna.

 

Ett stycke rottingstol till badrummet hade jag heller inte tackat nej till om den ramlade från bar himmel. Och på tal om färg. Tänk att den här gråa stolen lockar så mycket mera än den vita. Hade man kanske inte gissat för ett år sedan...


I vår källare finns det för övrigt en hall. Att hallar är svårmöblerade är kanske ingen överraskning , och därav är just vår ganska sparsamt inredd. Tom, rentav. Kanske en bänk vore nåt? Just den här är inte så tokig, men textade möbler börjar kanske kännas lite passé. Hur ser era hallar/korridorer ut annars? Eller är det bara vi som dras med "det där rummet som leder till alla andra rum"? 


Jag skulle heller inte ha något emot just den här hyllan i den där hallen...


Vi har faktiskt en del Ellos-möbler sedan tidigare och rent kvalitetsmässigt tycker jag att de är helt okej - vilket kanske inte alltid är fallet med billiga möbler. Just den här hyllan skulle bli min för dryga 60 euro med dagens rabatter. Billigt, minsann. Men, njä, inte idag.

Samtliga bilder kommer från Ellos.

1 kommentar: