tisdag 30 juli 2013

Sneak peak

Från och med den första september kör vi igång höstsäsongen på Zelected by Houze, och i dag bjuder jag på en liten tjuvtitt av vår nya keramikserie Zand. I serien finns mattallrik, assiett och skål i vitt, beige och grått. Deesutom kan dukningen kompletteras med den ljuvliga vita salladsskålen och setet med två ugnsfasta formar i beige och grått.

Keramikserie Zand, bestick och vinglas Houze - Zelected by Houze

 Jag ser väldigt mycket framemot leveransen av höstens nyheter, och kan redan nu lova att mycket nytt och läckert är på kommande. Boka visning redan nu, mailen finns som vanligt här till höger.

8 kommentarer:

 1. Åh nej, är redan kär i Mateus-porslin och nu kom en god tvåa. Hmm... Blir rejält köpsugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, sorry om jag vållar bekymmer! ;-) Priset lär annars vara på en bra nivå på den här serien, berättar sedan när jag får de slutgiltiga uppgifterna.

   Radera
 2. Såå fint porslin, vill haaa ;)...och vinglasen-åååhhh! De ser dock ganska dyrbara ut ;)
  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vinglasen kostar 49,90 för fyra, och de är heeeelt enormt stora och ljuvliga. (9 cm i diameter, och 24 cm höga). Porslinet ser jag själv också mycket framemot att känna på och se i verkliga livet, kan bli en bubblare sådär personligen - trots att jag redan har både Iittalas tema och ZbH gamla serie som såldes tidigare. Farligt med nyheter! :-)

   Radera
 3. Mmm, de gråa tallrikarna kunde jag gott tänka mig faktiskt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, härligt! Du vet var jag finns... ;-)

   Radera