söndag 11 augusti 2013

Mannen inreder

I inredningsväg hemma hos oss är det mer eller mindre jag som står bakom de flesta inköp och beslut. Med ett undantag.

TV-rummet i källaren.


Under hela byggtiden hade det här rummet arbetsnamnet "whiskeyrummet" och var alltså det rum som maken hade fria händer med. Bland annat stenväggen är hans val, både vad gäller placering och färgval. Fast, sen när byggandet blev klart, så hamnade rummet i skymundan, och i stället för att bli det whiskeyrum som det var tänkt att bli, så blev det ett helt vanligt halvfärdigt tv-rum, möblerat med gamla vardagsrumsmöbler.


 Tills nu, vill säga.


På Findit kan man hitta det mesta, och visst ska det väl vara en bardisk i whiskeyrummet, när man nu råkar ramla över en. Efter några möbleringsförsök hittade vi en variant som funkar, även om vi är fullt medvetna om att matchningen mellan bardisk och resterande möbler kanske inte är helt hundra... Så småningom tar säkert rummet ny form, men just nu ser det ut så här.


Teven fick alltså byta vägg, och hornet blev helt felplacerat. Surt på onödiga hål i väggen, men så kan det bli ibland. Lite fler hål i väggarna blir nog aktuellt snart, men som sagt. Maken bestämmer här, också vad gäller vad som ska upp på väggarna.


Vad jag tycker om disken? Först var jag kanske inte helt salig över dess storhet, men nu känns den helt okej. Riktigt bra, till och med.

4 kommentarer:

 1. jo den passar perfekt, det som däremot inte passar är tv-möbeln och bordet ;) karl´n kan ju :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå - han kan! Jag får bara leva med mishmashen tv-möbler och bardisk emellan, tills findit levererar igen, haha. Någon som känner till någon bra sida där man kan titta på möbler á la rustik bar som samtidigt ska funka som tv-rum?

   Radera
 2. Jag tänkte föreslå att vi kan byta.. Ni får ta vårt bruna rustika vardagsrumsbord och tv-bänk i samma serie. Så tar vi ert :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen visst! Vi får höra med inredar'n! ;-)

   Radera