söndag 4 augusti 2013

Stenigt

Egentligen hade jag ju kunnat avvakta lite med gårdsbloggen ett tag, och kanske överraska med en bild på ett resultat längre fram.

Men.

Tålmodig har väl aldrig varit något kännetecken för mig.


De är här nu! Markstenarna från Lakka kom i torsdags, och spänningen var stor när jag klättrade upp på traktorvagnen för att se hur de såg ut. För nog är det ju så, att när man beställer något utan att exakt veta vad man riktigt får, så är det skönt att känna den där sucken av lättnad när man ser vad det var som riktigt kom. Hängde du med? För jag gillar. Rött och svart och grått - allt i en salig blandning.

Vi valde färgen Karelia, mycket efter att ha sett den "live" hos Anette & co. (Tack!) Dock hörde vi att stenarna på de olika pallarna kunde vara väldigt olika, ibland mera röda och ibland mera svarta. Eftersom vi inte är ute efter helrött, så tog vi en pall med bara grå stenar också, och det tror jag var ett bra drag. För att blanda ut lite.

Nu gäller det "bara" att lägga några tusen kilo sten på sina platser. Snart så.

4 kommentarer:

 1. Skitsnygga markstenar!storgillar rödaktiga stenar också!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kul att du gillar! Får se hur det blir sen bara... :-)

   Radera
 2. Snyggeli snyggt kommer det att bli det är jag säker på :) skulle ringa dig men har tappat bort din nummer, hittade en bild på zbh produkter i plaza tidningen och fundra om det är nåt som är påkommande :) om det är så, så skulle jag gärna ha ett party typ i september ;) heeehee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har inte sett tidningen, men finns det en annons med ZbH i den nu, så är det säkert med höstens nyheter. Ska försöka få tag i en tidning och kolla, så återkommer jag. Kommer såklart jättegärna i september!! Jag borde ha din nummer sparad har jag för mig... Vi hörs!

   Radera