fredag 31 januari 2014

Säsongsstart

Min fjärde säsong som säljare av Zelected by Houze kickades igång i går kväll, med visning hemma i eget vardagsrum. Kollektionen har varit efterlängtad och det är alltid lika spännande att se vilka produkter som gillas av andra än mig själv.

Någon bildkavalkad lyckas jag inte bjuda på, eftersom jag hade plockat undan det mesta innan jag kom på att söka fram kameran. Men en liten glimt lyckades jag sent omsider i alla fall fånga...


Vårt textilsortiment blir bara större och större - och det är roligt. Vårens stora nyheter är de båda 50x50 kuddarna ovan, vars mönster också återfinns på kökshanddukar och löpare. Zebran hänger också kvar, vilket är kul eftersom jag fortfarande inte har tröttnat. Så där "på riktigt" så väljer jag de marockanska mönstren att pryda våra soffhörn för några månader framöver, även om amuletterna också är tjusiga.


Lädertofsen har hängt med ett år eller så, och nu dessutom i ny tappning...Till kollektionen hör naturligtvis också lyktor och andra inredningsdetaljer. Personliga favoriten bland dem står längst till höger, och får nog stå där mellan visningarna också.


Och, det finns så mycket mera att se. Klicka här och du kommer direkt till vår nätkatalog, och där hittar du bilder på alla produkter och alla priser. Sen är det bara att hojta till om du ser nåt du vill ha, eller om en vårvisning känns som det enda rätta.

6 kommentarer:

 1. Ljuvliga saker i katalogen!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Snygga kuddar! De marockanska passar jättebra i er soffa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag gillar dem. De finns i rosa också, så det där att välja färg var inte så lätt. ;-)

   Radera
 3. Hej Petra! Vilka härliga produkter! Gillar den marockanska kudden!
  Ska kolla litet mer i katalogen! Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillar! Ha det gott du också!

   Radera