lördag 1 februari 2014

Sugen på ett inredningsparty?

Startskottet för den nya ZbH-säsongen har alltså gått, och du som finns i närheten och tänker på att vara värdinna för ett party ska inte tveka att ta kontakt.

Som värdinna får du alltid en gåva, här nedan tre exempel på våra värdinnegåvor just nu. Dessa byts med jämna mellanrum ut, och de aktuella gåvorna hittar du alltid på vår hemsida, här.Utöver en läcker gåva har värdinnan ofta andra förmåner, till exempel så får värdinnor i mars 25 % rabatt på en av följande fyra varor (brickbordet Solo, lyktan Belle, handblåst glasvas Papilio och fatet Ghandi).
Och, går försäljningen på partyt bra så kastar jag dessutom in extra rabatter till värdinnan. Som värdinna får man ju dessutom se vilka av våra härliga inredningsprodukter som passar bäst i eget hem.

Eftersom Zelected by Houze fyller fem, så firar vi hela säsongen med extra många jubileumspriser. Dessa priser gäller då såklart för alla, inte bara värdinnan för en visning. Priserna gäller också om man vill beställa direkt, utan att bjuda in till inredningsparty.

Välkommen att ta kontakt om du är intresserad, både länk till vår katalog och min e-postadress finns uppe i högra spalten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar