tisdag 25 mars 2014

ZbH - specialpriser i april

Det är alltid lika roligt att öppna zbh-mailen och hitta trevliga överraskningar gällande specialpriser och sånt. För vem gillar inte rabatterade godbitar?

Under hela april sänker vi exempelvis priset på den exklusiva handblåsta glasvasen Papilio. Med sina 19 cm i både höjd och omkrets är det en riktig tjusig vas, antingen för vårbuketten eller bara som den är med ett blockljus i. Och att kunna dra av 20 euro på dess ordinarie pris under hela april känns riktigt bra.


I vecka 16 (14-21.4) kan jag också erbjuda -20 % på ”Happy” badlakan och handdukar samt på de flesta av våra tjusiga textilier. Personligen så tycker jag att det enklaste sättet att förnya hemma är med ett par nya kuddar i soffan, så i påskveckan är det läge att passa på om man gillar vårt textilsortiment.Handduk ordinarie pris: 15,90 €, specialpris i påskveckan: 12,70 €
Badhandduk ordinarie pris: 26,90 €, specialpris i påskveckan: 21,50 €Prisexempel textilier:
Kuddfodral ordinarie pris: 22,90 €, specialpris i påskveckan: 18,30 €
Kökshandduk ordinarie pris: 9,50 €, specialpris i påskveckan: 7,60 €Som vanligt så går det lika bra att beställa direkt som att bjuda in till visning, så om du är intresserad av det ena eller andra så finns jag här: petra.wide@zbh.fi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar