onsdag 21 maj 2014

Morsdagsgåvorna

Det börjar vara ett tag sedan morsdag redan, men mina gåvor förtjänar trots allt ett omnämnande ändå. På sonens dagis hade barnen fått rita och berätta om sina mammor, och den färdiga tavlan hade laminerats. På morsdagsmorgon hade en stolt två-åring högläsning i sängen "mamma e ba ti kok matin" och "mamma e ba ti baka kaka". Fint, eller hur?!


På andra sidan, som nog egentligen var första, stod det att mamma är snäll, men efter att ha lagt den lilla pannan i djupa veck så fick vi bara lov att konstatera att han inte kunde "läsa" det. Kan ju vara att någon tyckte att inte bara mammas kulinariska (hehe - inte riktigt) kunskaper skulle uppskattas just den dagen och gjorde ett tillägg, som säkert passar de flesta barnens mammor... Hur som helst så var situationen är gullig att det var svårt att hålla sig för skratt.

Och så fick jag ju ytterligare två kaffekoppar och -fat till min samling! Kultakeramiikka har tjänat väl, men nu är vi snart uppe i ett dussin av dessa raringar, så hädanefter är det Iittalas djurliv som pryder vårt kaffebord!


Och bakom kulisserna såg det ut så här:


Undrande hund, småkrafs på golvet och sånt. Livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar