torsdag 22 maj 2014

ZbH-värdinna i juni

Du, som gillar inredning och gärna vill vara värdinna för ett inredningsparty i juni, erbjuds nu ett av de bästa erbjudandena under min tid som säljare för Zelected by Houze.

Boka party och du får välja fritt ur hela vårt sortiment en valfri vara till halva priset. Dyrgriparna, som man inte riktigt har unnat sig, behöver således inte bli så dyra...


Erbjudandet gäller alltså för dig som står som värdinna för en visning i juni. Du får såklart också värdinnegåva i vanlig ordning samt eventuella ytterligare rabatter beroende på visningens omsättning. Sådär personligen skulle jag gilla att kunna köpa brickbordet Rocco nedan till det smått fantastiska priset 81,45 €... Och som vanligt så gäller först till kvarn!


För att visa att vi värdesätter våra värdinnor lite extra, så kan jag också exklusivt för dig som värdinna erbjuda detta läckra sommarset med glas, kanna och "bricka" för minipriset 17,90 €.


Kika närmare i vår katalog här, där också alla ordinariepriser finns. Bokar visning, eller beställer direkt gör du genom att mejla mig, min adress finns här till höger.

2 kommentarer:

  1. Åh så det lockar, ska fundera några dagar så får vi se, det finns ju så många fina saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du gillar! Återkom om du vill boka, så kommer jag! :-)

      Radera