onsdag 7 januari 2015

Just nu på pyntfronten

Lika ivrig på att få in pyntet före jul brukar jag vara snabb att plocka bort det igen när juldagarna är förbi. Så, egentligen är det lite konstigt att både gran och tomtar fortfarande hänger kvar, trots att januarivardagen har påbörjats och allt vad julkänsla heter sedan länge är borta. Men så är det, även om dess dagar är räknade och allt antagligen försvinner i helgen.


Och i ärlighetens namn börjar jag redan sukta efter våriga färger och inredningsdetaljer. Länken till vårens nya ZbH-katalog är ännu inte offentlig, men jag har klippt ut ett par (tyvärr suddiga) bilder för att visa lite vartåt det lutar denna säsong. Och åtminstone kliar det, i vanlig ordning, i shoppingfingrarna när man beundrar de vackert stylade bilderna.Så småningom kan jag återkomma med katalogen i sin helhet, och redan i slutet av januari är lagret välfyllt vilket innebär att jag kan ta emot beställningar via e-posten.

5 kommentarer:

 1. Silverbrickan på sista bilden var snygg! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker jag också! Ser framemot att få hem en egen! :-)

   Radera
 2. Hejsan! Jag sku va intresserad av att bestääl nånting från zbh, kan ja gör de via dej? sara andtfolk, ladysaza@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Det går bra, jag mejlar dej info!

   Radera