måndag 26 januari 2015

Våren hos Zelected by Houze


Våren 2015 blir min sjunde säsong hos Zelected by Houze, och det är riktigt häftigt att vara med om den inredningsresa som företaget har gjort under dessa år. Katalogen blir bara tjockare, sortimentet bara bredare och produkterna bara fler och fler för varje år som går. I början var det främst våra textiler som lockade kunder - och de gör de fortfarande - men nu finns det så mycket mera. Och nästan allt funkar med varann, vilket gör det lätt för kunderna att matcha textiler med lyktor och keramik, till exempel.



För säljarna som åker runt på hempartyn blir det således allt svårare att få med sig så mycket som möjligt, samtidigt som det är otroligt roligt att kunna erbjuda alla inredningsintresserade, trendiga och alldeles vanliga heminredare ett maffigt urval av produkter som i sig är unika till ett helt okej pris. Det är dessutom roligt att det numera inte bara är våra textiler som kan stoltsera med att vara alldeles egen design, numera kan vi även, för att nämna några, erbjuda helt egna ZbH spaprodukter och glas av olika slag.







Hela katalogen med de vackra bilderna och all info om storlekar och priser på produkterna finns här och beställer gör du enkelt direkt via mig, det är bara att mejla (petra.wide@zbh.fi).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar