tisdag 3 mars 2015

Zpa by Houze

Nytt för i år hos Zelected by Houze är en helt egen serie med svensktillverkade spa-produkter. Dessa produkter är således unikt tillverkade för ZbH och för alla våra fantastiska kunder!

De tjusiga doftljusen nedan ingår i den nya serien, och de skapar omedelbar lyx i hemmet då de både är snygga och doftar gott - med en brinntid på hela 45 timmar. De kommer i en läcker förpackning, kostar 14,90 € styck och kan dessutom med fördel matchas med våra Happy-handdukar som på bilden längre ner. De färggranna handdukarna finns i måtten 50x70 cm och 70x140 cm, och kostar 15,90 € respektive 26,90 €.

Doftljus "Black Nights", "Fresh Rain", Orange Blossom" och "Blue Lagoon" enligt ordningen på bilden.


Den nya tvålen som också ingår i serien är mild, och kommer i två njutbara dofter: Fresh Daisy och White Mulberry. Till tvålarna finns kompletterande lotion/kräm som återfuktar huden. Flaskorna är naturligtvis så läckra att de piffar upp vilket badrum som helst - speciellt om man kombinerar med den lilla minitofsen som på produktbilderna.

Varken tvålen eller krämen innehåller parabener, ftalater eller paraffinolja, vilket känns tryggt. Till exempel här kan du läsa mera om ftalater och här om parabener i skönhetsprodukter.

Tvålen kostar 11,90 € och krämen 14,90 €.


Dofta och njut!

Blir du sugen på att beställa så är det bara att ta kontakt på ett eller annat sätt, antingen via mejlen (petra.wide@zbh.fi) eller via kontaktformuläret här i högra spalten. Länken till katalogen i sin helhet finns också här uppe till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar