måndag 5 oktober 2015

Uppåner

Även om det är väldigt lite nyinköp i vårt hem just nu, så finns det åtminstone något nytt att visa sedan sist. Rent inredningsmässigt är det kanske inte nummer ett på vill-ha-listan, men i övrigt ligger just det här inköpet nog väldigt högt i kurs hemma hos oss. Det kan mycket väl vara så att vi snackar bäst i år när det kommer till införskaffningar...

Så, vad kan det vara?

Visst är det ett par gymnastikringar! Vi tog rådet att hänga dem centralt i hemmet och satte upp dem mellan kök och vardagsrum - mitt i faare - vilket innebär att det knappt går att gå förbi dem utan att hänga och svänga lite (åtminstone om man är fyra). Och det är inte bara kroppsbehärskning, styrka och motorik som tränas - är man flera gäller det att behärska sin iver och vänta på sin tur också.

Jag har bara bra saker att säga om gymnastikringar i hemmet. Att de dessutom säljs av det lokala favoritföretaget då det kommer till redskap för aktiva barn känns bara hemåt. Och rent estetiskt är de faktiskt inte fula heller.Sedan, när jag ändå hade fram kameran för att ta bilden här ovan, placerade jag lillasyster i storebrors famn - i hopp om ett fint syskonfoto eller två. Och det gick ju som det brukar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar