tisdag 1 mars 2016

Lagerhausblått

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.


Jag kikade in på Lagerhaus webbshop och upptäckte några blåa nyheter - som jag riktigt oväntat föll för. Som barn var blått i alla nyanser något av det vackraste jag visste, säkert för att jag då uttalat kunde dela favorit med min mormor, men med tiden har färgen undan för undan halkat ner en bit på just den listan. 

Och så går blått och blir poppisfärg nummer ett, så där så att jag plötsligt och otippat får något återuppväckt sug att plocka in lite, lite hav och himmel i hemmet igen. Det brukar ju lätt bli så, när man matas med vackra bilder av den "nya" färgen. 
I mina lådor trängs mormors underbart vackra löpare i flera blåa nyanser - hennes favoritfärg som sagt - redo att rullas ut på köksbordet. Det är ett tag sedan sist kan jag erkänna, för jag har fått så många olika under årens lopp och alla blir inte riktigt lika flitigt använda.

Men, bättre sent än aldrig heter det. Det ena ger som bekant också det andra, så med en blå duk vore steget till ett nytt bullafat eller två inte särskilt långt. För tjusiga är de, dessa lergodsfat med blå dekor som fångade mitt öga och som känns så rätt i tiden just nu.


2 kommentarer:

  1. Jag börjar också falla alltmer för blått! :) Fast turkos är fortfarande min favorit bland blåa toner!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Turkos är också en storfavorit hos oss. :-) Tack för din kommentar!

      Radera