måndag 9 maj 2016

Blått är flott

Nyanser av blått, alltså.

Nog är det knepigt hur färger, som man egentligen hade avfärdat som förbrukade och uttjatade, plötsligt återuppstår och är så väldigt, väldigt fina. Jag var lite inne på blått redan för någon månad sedan, men nu - i takt med att det gröna utanför blir allt grönare - så lockas jag ännu mer av blå dukningar och detaljer.
Dessa vackra inspirationsbilder här ovan kommer från Ellos (affiliatelänk). Speciellt den blå skärbrädan i marmor på översta bilden gillar jag. Och förstås de stora blå dukarna, märkligt somriga sin storlek till trots. 

Å andra sidan behöver man sällan så mycket nytt i textilväg till köksbordet då man har sin skattkammare med mormors vävda löpare. På vårt köksbord ligger just nu en löpare modell mindre och äldre, som jag har haft i min ägo ända sedan jag flyttade hemifrån.

Fortfarande - eller kanske än en gång - är den vacker som få.


Årets trendfärger alla samlade i en och samma löpare. Min mormor, alltså - hon hade det på klart redan för mera än ett decennium sedan.

3 kommentarer:

 1. Fint! Jag är också så sugen på blott. Kanske jag borde fråga min Mormor om hon har något i skåpet X)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vet aldrig vad de har för skatter dessa mormödrar. ;-)

   Radera
 2. Hej allihopa, Vilken bra blogg detta är, vill gärna tipsa om denna … gärna den: http://www.onlinesmink.nu eller http://www.makeupsweden.nu http://www.onlinemakeup.info

  SvaraRadera