tisdag 13 februari 2018

Nytt i barngarderoben

Inlägget är ett samarbete.

Häromdagen väntade en spännande överraskning från Maxomorra på vår trappa när vi kom hem från skola och dagis. Och visst kan ett paket med kläder från vårens splitternya kollektion, i lite nya färgskalor och med lekfulla mönster, göra vilken grå dag som helst extra glad.

Barnen fick varsin tygkasse med plagg och storebror hittade genast sina favoriter. Maxomorras kläder är som bekant riktigt ljuva och glada färgexplosioner. I vårens kollektion finns dessutom kläder i en mer neutral färgskala, vilket tilltalar vår stora sexåring just nu. Tröjan med björnar på blev således en favorit i både mina och hans ögon. I lillasysters också, och eftersom kvaliteten är hög och hållbarheten lång, så lär hon också få använda den om några år. De jättefina jeansen, som är mjuka och sköna, drogs på av en nöjd kille - vilket i sig är intressant då just jeans väldigt sällan är vår sexårings förstahandsval. Det är första gången som vi har ett par från Maxomorra, och eftersom herrn tycker att han nog kan ha dem annat än på kalas så får ju det ses som toppbetyg. Eller som han konstaterade, man kan ju till och med klättra i dem.
För mig har det med åren blivit allt viktigare med kläder i bomull som är snäll mot både barn, miljö och producent, vilket Maxomorra med sin GOTS-certifiering erbjuder. Och dessutom - de små namnlapparna som berättade vems påse som var vems säger ytterligare en hel del om Maxomorras omsorg.

För visst uppskattar man de små detaljerna också.Varmt tack till Maxomorra! @maxomorra_official

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar