lördag 25 augusti 2018

Personlig almanacka

Inlägget är ett samarbete.

Titta vad som några få lätträknade dagar efter beställning dök upp i vår postlåda!För första gången någonsin har vi en väggalmanacka där både stor och liten har egna spalter, tjusigt pyntade med ljuva pastellfärger och små foton på respektive familjemedlem. Jag har förstås själv komponerat den på Personlig almanacka där man kan skapa sig väggalmanackor som den här, kalendrar och anteckningsböcker. 

Själva planeringsverktyget är enkelt att manövrera, och jag gillar förstås att vår kalender följer läsåret med start i augusti, eftersom både mitt arbetsår och ungarnas skol-, och dagisår följer samma årsklocka.
Och visst, smidigt är bara förnamnet, både vad gäller att själv skapa almanackan och att med dess hjälp hålla koll på allt som en vardag kan innehålla.

Vilket inte är lite, visar det sig. Vi fyller den i rask takt med kvällsmöten, parkourträningar och till och med ett och annat efterlängtat frissabesök - så om inte förr så känns det verkligen att vardagen är tillbaka. Fast med den skillnaden att vi nu har stenkoll på varje familjemedlems aktiviteter, kvällsprogram och arbetstider. 

Hur vi fixade det förr, kan man onekligen fråga sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar