torsdag 10 januari 2013

Zelected by Houze våren 2013

Det börjar redan vara rätt så länge sedan jag höll mitt senaste ZbH-party, vilket bara får mig att bli ännu mera pepp inför vårsäsongen. Det ska bli så otroligt roligt att så småningom köra igång en ny säsong med nya, ljuvliga varor. Jag fick förmånen att kika lite på delar av den nya kollektionen redan före jul, så jag kan lova att mycket ögongodis väntar. Alldeles nyligen dök till exempel de här bilderna upp på hemsidan.

Bild lånad från www.zbh.fi

Bild lånad från www.zbh.fi

Kuddfodralen är ungefär så ljuvliga som kuddfodral kan vara, och jag blir precis lika förälskad i de rosa pastellerna som i de beiga tonerna. Glädjande nog för en tofsfantast som mig så hänger tofsarna kvar, men nu i lite lyxigare tappning än tidigare. Och - stjärnorna. Stjärnor i inredningen har som bekant funkat ganska länge redan, och man kan förstå varför. Jag gillar också stjärnor, även om jag inte har så mycket av den varan här hemma. Kanske det blir ändring på det nu?

Den som känner att vårens antågande gärna skulle få föra med sig lite nytt i inredningsväg är välkommen att ta kontakt med mig. Vårsäsongen kör igång från och med första februari, men boka visning kan man såklart göra redan nu. Det går naturligtvis att lägga in en beställning utan visning också, om man känner för det. En del av de höstvaror som utgår finns fortfarande i lager, så om du till exempel känner att tårtfatet Coeur eller bjällerkransen Classy Bells bara måste tillhöra dig så är det lite nu eller aldrig...


6 kommentarer:

 1. OJ dom där stjärn-kuddfodralen e sjukt fina. Såna skulle jag ha hemma :)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Underbara stjärnor. Jag gör en beställning på förhand om det är ok, sänder e-post till dig. :D

  SvaraRadera
 4. MMmmm mera stjärnor =) den svarta är super snygg! Jag kan ha en visning typ i april om du vill kom =)?

  SvaraRadera