torsdag 14 februari 2013

Än är det liv i bloggen, om någon undrar

Innan den här stackars bloggen dör bloggdöden borde man kanske logga in och hej:a på er som fortfarande orkar kika in tystnaden till trots och vändagen till ära. Orsaken till tystnaden här kan man kanske gissa sig till - efter en helhelg i Åbo körde jag igång visningssäsongen med ett par ZbH-visningar på raken.

Trots lite darr på ribban både vad gäller min kunskap om priser och produkter så här i början, så kan jag känna att vårprodukterna börjar bli allt mer bekanta. De stora favoriterna från hösten byts sakta ut mot nya, och framförallt textilerna lockar just nu. Vet inte om det är den kommande vår-effekten, men framförallt de ljusrosa tonerna i kuddfodralen känns riktigt trevliga.


Annat som känns riktigt trevligt just nu är det som händer nere i källaren. Att få badrumskommoden och spegeln (som båda har stått i lådor i garaget i all evighet, nästan) monterade ÄR spännande. Iiiih - spännande till och med. Men, för en gångs skull behärskar jag mig ändå och bjuder på vändagens tulpaner istället för ett halvmonterat badrumsskåp.


Annars då? Allt väl med dig?

4 kommentarer:

 1. Kan förstå din förtjusning över badrumsmöblemanget! Vi väntar med spänning på bildbevis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar också med spänning! :-)

   Radera
 2. ojoj så spännande..minns när man byggde vad allt var spännande t.o.m att montera upp gardinstänger :)) hoppas du har haft lyckade visningar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, spännande är ordet! Å andra sidan vill man bara att det ska bli klart... :-)

   Radera