lördag 16 november 2013

Några av höstens ZbH-erbjudanden

Jag är inte alls förtjust i detta novembermörker som vi dras med just nu - men när mörker råder utomhus är det extra trevligt att pyssla och mysa inomhus istället. Vi på Zelected by Houze kör på för fullt, och våra erbjudanden avlöser varandra just nu.

Bland annat bjuder vi -25% för novembervärdinnan på produkterna nedan. Tyvärr är bildtexterna bara på finska, men det är alltså valfritt kuddfodral, golvljusstakarna Grand Gallery, 4-pack Safaritavlor och ljuvliga pläden Zermatt som alla har trevliga priser för värdinnan.


Hubert här nedan är en personlig storfavorit just nu, och du som också gillar denna mjuka 52 cm höga tomte kan få den till ett extra förmånligt novemberpris.


I december kommer det också att vara extra kul att bli bjuden på eller ordna ett eget ZbH-party. På varje visning mellan 1 och 13 december kommer både gäster och värdinna att få ta del av en spännande lucköppning, där det bakom varje "lucka" finns en riktig zuperdeal. Denna zuperdeal är en specifik artikel, som för en dag kommer att vara prissänkt med halva priset! Perfekt läge att fynda, alltså. Och pssst, dessutom kommer ju tomten i december - vilket innebär att alla decembervärdinnor kan vänta sig en hemlig julklapp i sin leverans.

Om det inte är läge för ett hemparty, så går det som vanligt lika bra att beställa direkt om man vill fylla antingen eget hem, eller tomtens säck med ljuvliga ting från ZbH. Bokar party eller beställer direkt gör man enklast om man mejlar mig på petra.wide@zbh.fi. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar