torsdag 14 november 2013

Vinterpynt


Mitt i mörkaste november är det väl tur att heminredningsinspirationen frodas, så att man kan blicka lite framåt och sådär försiktigt inleda lite pyntande...
Nå, egentligen testar jag bara årets jullöpare, därför är den heller inte struken - ännu. Dock inser jag att det blir alldeles för futtigt med bara en, speciellt när man blir mycket folk och har bordet förlängt, så jag får nog se till att få hem ett par till av de här vackert broderade ängladukarna.
Rudolf i soffhörnet har, till skillnad från den ostrukna löparen, flyttat in mera permanent.
Överlag tycker jag att det börjar vara helt okej med lite vinterpynt nu, och därför gillar jag just den här ZbH-bilden extra mycket. Trä och zink är två favoritmaterial för säsongen, så jag är förtjust i både den stora stjärnan och setet med fat och fyra krukor. Hyacinter har jag faktiskt sett i flera butiker redan, så att fylla de här små zinkkrukorna med dem känns plötsligt som en riktigt trevlig idé.


2 kommentarer:

  1. Hej Petra! Underbar blogg med ett vackert hem. Hittade hit idag när jag googlade på "trälådor". Hamnade i ett inlägg från september 2012. Jag undrar vart ni har skaffat underlägget som ni har vid lillemans plats vid matbordet?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen, tack för fina ord! Vad glad jag blir! Underlägget kommer från IKEA, antar att det är tänkt som underlägg på ett skrivbord egentligen... Funkar hursomhelst jättebra, eftersom det är stort och tungt - så det hålls på plats.

      Radera