tisdag 19 april 2016

En aprilmorgon

Mamma, varför snöar det då det snart är sommar? funderade vår fyraåring rätt så neutralt, och jag fick svara något om takatalvi. För även om jag personligen var ganska färdig med snön för tillfället, så är oväntade snöfall sällan någon överraskning den här årstiden. 

Fast snöar och snöar - det är riktigt rejäla handskar som i rask takt faller ner här över backen. Riktigt vintervitt. Och hur märkligt är det inte att vinterlandskapet - något som var så självklart för bara veckor sedan - plötsligt nästan känns obekant och egendomligt.
Inomhus gör vi vårt bästa för att mota vintern med några enkla medel. 

Till exempel med favoritkulören då det kommer till textilier. Allt fler rosa detaljer börjar alltså dyka upp - här ett flera år gammalt kuddöverdrag i det vackra marockanska mönstret som jag gillar så mycket och som därför mer än gärna ännu en gång får pryda våra soffhörn.


Vinterkänslan motas också ganska effektivt med den fina sommardressen från Maxomorra. Verkligen storfavoritspotential i den här tjejens annars så väldigt rosa garderob.


Och så förstås genom gott samarbete. Här pågår städning efter frukost, alla med så hålls känslan på topp. ♥


2 kommentarer:

  1. Så trevliga inlägg! Det där med att snön kom gillade jag inte, men det såg vackert ut där hos dig med kvarnen i bakgrunden. Kuddarna är snygga och städteamet längst ner är ju så gulligt! ♥︎

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina snälla ord! :-)

      Radera