måndag 2 maj 2016

Howdy och välkommen våren!

En helt fantastisk valborgsmässoafton blev det - kvällen kröntes med festligheter av det mera laglösa slaget då både byssbor och andra kära samlades nere vid byns båthus i fiskehamnen för en temafest. För mig och min ständiga vapendragare var kvällen i sig förstås en av vårens höjdpunkter, efter en hel del förberedelser och planering.

Och minsann blev kvällen en vårens höjdpunkt. Saloonens gäster anammade temat - så för en kväll fylldes vårt båthus med indianer, cowboys, sheriffer och andra häftiga typer på de gladaste av humör.Med det glittrande havet utanför fönstret satt vi där, i båthuset som är så värdefullt för oss. En kväll att minnas helt enkelt - vi skrattade och åt och pratade och skrattade ännu mera. En och annan planerad lek varvades med både sång och mera spontana inslag och så skrattade vi lite till.


Ingen fest utan gäst, och såklart ska våra fina vänner ha varsin goodiebag. Dock med väldigt varierande innehåll, vilket gjorde att budskapet på påsen anammades både här och där under kvällens lopp.


Och så övergick april till maj under en brinnande kvällssol och i goda vänners lag. Sämre kan man definitivt ha det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar